Van Dijnsen schenkt materialen en gereedschappen aan het Hanze College

Van Dijnsen schenkt materialen en gereedschappen

aan het Hanze College!

Van Dijnsen installatietechniek en beveiligingen uit Breda heeft onlangs aan het Hanze College diverse materialen en gereedschappen geschonken.

Van Dijnsen is een bedrijf wat zich o.a. bezig houdt met installatietechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkundige installaties, brandbeveiligingsinstallaties, inbraakbeveiliging, en gebouwautomatisering en heeft onlangs een ander pand betrokken in Breda. Van Dijnsen richt zich zowel op de particuliere als de zakelijke markt.

In verband met deze verhuizing zijn er een aantal materialen en leermiddelen beschikbaar gekomen die onder andere aan het profiel PIE van het Hanze College zijn geschonken. Deze schenking bestond onder anderen uit installatiemateriaal uit de installatietechniek en elektrotechniek, onderwijs-leermiddelen, lesmateriaal en gereedschappen.

Van Dijnsen is tevens betrokken bij de uitvoering van de plannen voor het Sterk TechniekOnderwijs (STO) in de regio Amerstreek.

               

Het Hanze College is erg blij met deze schenking en wil de firma Van Dijnsen enorm bedanken voor deze injectie van het techniekonderwijs!