Aanmelding

Aanmelden voor het Hanze College

 Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor het Hanze College! Dit gaat als volgt:

Je mag vanaf 8 maart 2022 een envelop bij ons inleveren. Dit kan in de speciale box in de hal van onze school. In de envelop stop je het volgende:

  • Een ingevuld en ondertekend aanmeldformulier à dat kun je hier downloaden
  • Het schooladviesformulier van jouw basisschool
  • Een uitdraai van het overstapdossier OSO
  • Een kopie van jouw identiteitsbewijs. Maak deze ongeldig door er ‘ongeldig’ op te schrijven. Zorg ervoor dat het BSN-nummer wel zichtbaar blijft.
  • Andere belangrijke informatie indien nodig, zoals een dyslexieverklaring.

Als uiterlijk vrijdag 18 maart jouw envelop wordt ingeleverd in de box, dan ontvang je later een uitnodiging van ons met een tijdvak voor een aanmeldgesprek. Deze zal op 22 of 24 maart plaatsvinden op school.

Als je jouw envelop na 18 maart wilt inleveren, kom dan op dinsdag 22 of donderdag 24 maart samen met minimaal één ouder/verzorger tussen 16.00 uur en 20.00 uur binnenlopen voor een aanmeldgesprek.

Het kan zijn dat je in aanmerking komt voor leerwegondersteuning (LWOO). Om dit te bepalen, hebben we gegevens nodig over jouw leerachterstanden en IQ. Mochten deze niet in het dossier van de basisschool aanwezig zijn, dan word je uitgenodigd voor de LWOO-toetsdagen. Deze toetsen zullen afgenomen worden in week 14 (4 t/m 8 april). Als je deze aanvullende toetsen moet komen maken, ontvang je van ons een aparte uitnodiging. Ook de basisschool informeren we hier dan over.

In week 21 (23 t/m 27 mei) hoor je officieel of je toegelaten bent. Hopelijk tot snel!