Open avonden

Op dinsdag 27 februari en donderdag 29 februari 2024 worden van 18.30 uur tot 20.30 uur de open avonden van het Hanze College georganiseerd. Deze avonden staan in het teken van “leren door doen”. Iedereen is welkom tijdens deze open avonden. Inschrijven is niet nodig.

Tijdens deze open avonden kunnen jullie kennis maken met alles wat het Hanze College allemaal te bieden heeft.

Overal in de school vinden activiteiten plaats waar leerlingen van het basisonderwijs aan kunnen deelnemen. Deze activiteiten zullen o.a. verzorgd worden door alle profielen die op het Hanze College aangeboden worden. Dit zijn Zorg en welzijn (Z&W), Mobiliteit en Transport (MT), Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR), Produceren, Installeren en Energie (PIE) en Bouw, Wonen en Interieur(BWI).

Ook zullen er activiteiten zijn bij de sportklas, de talen, wiskunde, mens en natuur, enz. Tevens kunnen jullie kennis maken met ons prachtige Techlab, de mavo-route, en alle andere vakken.  Er zal op iedere avond 2 keer een voorlichting over het onderwijs en aanverwante zaken op het Hanze College worden gegeven. Deze voorlichting start om 19.00 uur en om 20.00 uur in de aula van de school. Ook is er een voorlichting over het Pro-vmbo onderwijs.

In de school zullen ook bedrijven aanwezig zijn die zich aangesloten hebben bij de VHC, de Vrienden van het Hanze college. Deze bedrijven ondersteunen het techniekonderwijs op het Hanze College op verschillende manieren. Ook door deze bedrijven worden weer leuke activiteiten voor jullie georganiseerd.

De ouders van het ouderteam zullen jullie ook te woord staan en kunnen heel veel vragen die jullie over het Hanze College hebben uit eigen ervaring beantwoorden.

Op deze avonden kunnen een hapje en een drankje natuurlijk niet ontbreken.

Wij hopen jullie allemaal op 27 en 29 februari te mogen begroeten!

Tot dan!