Martens schenkt wederom materialen!

De firma Martens uit Oosterhout heeft onlangs weer een grote hoeveelheid kunststof materialen ten behoeve van de installatie- en elektrotechniek aan het Hanze College geschonken.

De firma Martens sponsort op deze manier al jaren de PIE-lessen. Deze materialen worden door de leerlingen gebruikt voor het maken van diverse drinkwater- en sanitaire installaties. Ook zijn de leerlingen die bezig zijn met elektrotechniek weer ruimschoots voorzien van de benodigde PVC materialen ten behoeve van de praktische opdrachten elektrische schakelingen.

Martens houdt zich o.a. bezig met de fabricatie van rioleringen, verharding, prefab elementen, bouwmaterialenhandel, keramiek, bouw en installatie. Ook zijn zij gespecialiseerd in zowel horizontaal als verticaal transport. Alle activiteiten zijn te vinden op: https://martensgroep.eu/

 

Op het gebied van duurzaamheid is Martens ook actief. Enkele activiteiten op dit gebied kunt u bekijken via deze link: https://youtu.be/K4Bfp2cbKAc

 

Martens is al jaren lid van de VHC, de Vrienden van het Hanze College. Deze vereniging van bedrijven ondersteunt op allerlei manieren het technisch onderwijs op het Hanze College en is ook wanneer dat mogelijk is aanwezig op onze Open avonden.

 

Het Hanze College is erg blij met deze schenking en wil de firma Martens hiervoor weer enorm bedanken!

 

Robert de Jong.